Als team horen we manager Corine den Hollander er al jaren over: hoe leuk zou het zijn als we een familiedag kunnen organiseren voor gezinnen waar kanker speelt? Een dag samen genieten en lol hebben, verwend worden éven niet met ziek-zijn bezig zijn? En we weten: als Corine iets in haar hoofd heeft, dan gaat het lukken. Op zaterdag 16 september komt die familie- & verwendag er! Vertel het verder…

Corine schetste het zó dat we als teamleden al concreet beeld kregen: “Ik zie het helemaal voor me: hier op het terrein rond IntermeZZo, mensen die genieten van snoeperijen en een lunch, een clown en een goochelaar die de mensen amuseren, lekkere muziek, verwennerijen voor moeders & dochters, stoere dingen voor vaders & zonen, dans-, jongleer en judoworkshops, een verloting met prachtige prijzen en veel meer…
En dan, net zo als op de verwendag, een weldadige wellness in de beslotenheid van IntermeZZo: verschillende massages, nagels lakken en de schoonheidsspecialiste.”

Samen lol hebben
Als team ervaren we het in gesprek met onze gasten: kanker heeft impact op het hele gezin, de hele familie zelfs. Familieleden zijn enorm begaan met degene die kanker heeft. Als oma de ziekte heeft, zijn kleinkinderen er ook mee bezig. Is een volwassen zoon ziek, dan is niet alleen zijn gezin, maar ook ouders en broers en zussen erbij betrokken. Hoe mooi is het dan om eens een dag sámen te genieten? Met andere gezinnen, die de situatie herkennen? Even niet met ziek-zijn bezig zijn, maar samen lol hebben.

Samen met Rotaract
Het is een hele organisatie, maar het gaat nu echt gebeuren! Een familiedag én verwendag.
Rotaract Club Zwolle, de juniorenversie van Rotary voor jonge, actieve en ambitieuze mensen tussen 18 en 35 jaar, helpt ons daarbij. Met geld en leden die de handen uit de mouwen komen steken. Daar zijn we heel blij mee.
Ook het Zwolse bedrijfsleven levert een bijdrage. Samen met ons team maken we er een feestdag van!

Aanmelden
• Zaterdag 16 september van 11.00-16.00 uur
• Locatie: in en nabij IntermeZZo, Dr Spanjaardweg 25 Zwolle
• Bijdrage contant: 5 euro per volwassene, 2,50 euro per kind
• Aanmelden: (038) 424 6088 of info@intermezzo-zwolle.nl