Wanneer je kanker hebt en je wordt behandeld, dan is er een grote kans dat je relatie met eten verandert. Eten kan lastig worden.


IntermeZZo, nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, startte in Zwolle op 10 februari 2010.

Dinsdagavond 12 mei genoten de vrijwilligers en gastvrouwen van IntermeZZo van een gezellige tapasavond bij De Herderin in Hasselt. Bas Brink, eigenaar van culinair centrum De Herderin, vertelt ons iets over de tapasavond, zijn inzet voor IntermeZZo en zijn bedrijf.

De tapasavond stond in het teken van genieten. Eerst hebben de vrijwilligers en gastvrouwen van IntermeZZo gezellig geborreld, waarna ze werden uitgenodigd in de keuken van De Herderin. “Iedereen ging samen aan de slag met het maken van de tapas”, vertelt Bas. Na de workshop was het tijd voor alle tapaschefs om aan tafel plaats te nemen en om de eigen culinaire creaties te proeven.

December 2014, terwijl veel mensen zich verheugden op Sinterklaas en Kerst, kregen Esther, haar vriend Ricardo en hun drie kinderen Mare, Jade en Norah een hele nare tijding: Bij Esther werd borstkanker ontdekt. ‘Voor ons gevoel kwamen we als gezin in een achtbaan terecht die vandaag de dag nog steeds niet is gestopt’, vertelt Esther.

Voor IntermeZZo is sponsoring een belangrijk middel om het werk te kunnen doen. Regelmatig stellen we dan ook een van onze sponsoren voor. Deze keer de broers Gerrit en Bertus Jansen van Jansen Vastgoed BV, die IntermeZZo een warm hart toedragen en zich actief inzetten om de stichting verder onder de aandacht te brengen

Aanmelden voor de blogbrief

Hoe kunt u ons bereiken?

038 - 424 60 88