IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij helpen je de regie en levensvreugde terug te vinden. Dit doen wij door het geven van informatie over de gevolgen van kanker en het bieden van ontspannen activiteiten met lotgenoten zoals yoga, massages en creatieve workshops.

Gastvrouwen

Je kunt tijdens en na de behandelingen in het ziekenhuis in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Onze gastvrouwen zijn er voor jou. Ze kunnen je vertellen over de informatiebijeenkomsten en activiteiten. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kun je bij ons terecht.

Oncologisch centrum

IntermeZZo is nauw verbonden met het Oncologisch centrum van het Isala ziekenhuis en bevindt zich op het terrein van het ziekenhuis. Alle informatiebijeenkomsten geven wij samen met het Oncologische centrum.

Organisatiestructuur

De dagelijkse leiding van IntermeZZo is in handen van Corine den Hollander. Naast Corine staan een bestuur, adviseurs en een comité van aanbeveling. De namen vind je hier.

ANBI

IntermeZZo is een ANBI stichting. De gegevens voor de ANBI vind je hier.

Hoe kunt u ons bereiken?

06 53767145