Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven, dan staat de wereld even stil.

Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht.

Massages geven geen genezing, maar kunnen een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven van dat moment kan verbeteren. Door de zorgvuldige toegepaste massagetechnieken wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam te herstellen. Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. Massage kan in elke fase de ziekte.

Stoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. De massage wordt gegeven door twee ervaren fysiotherapeuten. De massage duurt 30 minuten en je kunt gewoon uw kleding aanhouden. Je kunt ook samen met een naaste (bijvoorbeeld: partner, zus of dochter) komen. Dit is de uitgelezen mogelijkheid voor een duo behandeling. Je wordt dan gelijktijdig behandeld.

Het effect van een stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen en je concentratievermogen verbetert. Ook is de masseur in staat om vroegtijdige overbelasting te signaleren. Hierdoor wordt voorkomen dat kleine ongemakken erger worden.