Iedereen wil er goed uitzien. Maar ja, soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want wat staat je dan goed en wat niet? 

Kleur, of het nu gaat om haarkleur, make-up of kleding, kan heel veel invloed hebben op je uiterlijk en/of stemming. Vrolijke kleuren bijvoorbeeld zorgen er gelijk voor dat je je vrolijk voelt. Grijs daarentegen niet. Maar welke kleuren iemand het beste staan verschilt per persoon. Bij sommige mensen staan bijvoorbeeld koele tinten beter dan warme tinten en andersom. Het is ontzettend leuk om erachter te komen welke kleuren je het beste staan en… het maakt het winkelen misschien een stukje makkelijker.

Om erachter te komen welke kleuren het beste bij jou passen, organiseert IntermeZZo een groepsbijeenkomst kleuranalyse. Deze kleuranalyse heeft voornamelijk betrekking op kleding. Tijdens deze kleuranalyse leer je welke kledingkleuren je het beste kunt dragen als je even, mogelijk door chemotherapie, wat minder kleur hebt. Mensen kunnen worden ingedeeld in vier hoofdtypen: lente, zomer, herfst en winter. Tijdens de kleurenanalyse blijkt welk type je bent. Door middel van gekleurde lappen die om de schouders worden gedrapeerd, wordt het effect van kleuren zichtbaar. Het gaat om de harmonie die ontstaat met je huid, ogen en haar. Lente- en herfsttypen hebben een warme ondertoon in de huid. Zomer- en wintertypen een koele ondertoon.

Naast de groepsbijeenkomst bestaat er ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een persoonlijk advies van één uur. Daarbij krijg je niet alleen kleuradvies over kleding, maar ook over make-up.

Begeleider
Marthie Vonke.

Kosten
De groepsbijeenkomst kost €3,50. Een persoonlijk advies kost €10,00.