Samen inventariseren waar extra hulp nodig en mogelijk is.

Kanker. Het overkomt je. En het zet van de één op de andere dag je leven op z’n kop. Allerlei vragen komen in je op. Voor een groot deel krijg je de antwoorden, in het ziekenhuis, binnen je gezin of ergens anders. Soms blijven er vragen hangen waar je niet zo snel een antwoord op kunt vinden. Op dit soort momenten kan het fijn zijn als er iemand met verstand van zaken met je mee denkt, bijvoorbeeld als het gaat om vermoeidheid na kanker. Bij IntermeZZo ben je dan op de juiste plek. Allereerst zijn er de gastdames die dagelijks aanwezig zijn om aan de koffietafel te luisteren naar jouw verhaal.

Soms heb je net iets meer nodig dan een luisterend oor en dan kun je bij de coördinator van IntermeZZo terecht. Naast haar medische kennis als “oud” regieverpleegkundige oncologie heeft Corine haar deskundigheid uitgebreid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

In het eerste gesprek gaat ze samen met jou uitzoeken welke vragen er bij jouw leven. In sommige gevallen heb je voldoende aan een gesprek om er weer verder tegen te kunnen. Andere vragen kosten meer tijd en aandacht.

Kosten
Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via de website www.voorlichtingkanker.nl of telefonisch op nummer
038 – 4246088. Uiteraard kunt u ook even bij ons binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding.

Waar
Dr. Spanjaardweg 29
Gebouw B te Zwolle
Website: www.intermezzo-zwolle.nl / www.voorlichtingkanker.nl