“Weer op adem” is een effectieve ademtraining voor elke dag. Ervaar hoe een originele ademtechniek je direct meer rust, energie en vertrouwen geeft. 

Een lage ademhaling maakt je kalm en geeft vertrouwen. Maar gezond of ziek, er zijn maar weinig mensen die hun ademhaling bewust weten te gebruiken om in balans te komen. En dat terwijl je ademhaling een fantastisch middel is om rustig te worden, meer energie te krijgen en je zorgen los te laten.

Als dansdocent zag Marleen van den Hout meer dan vijftien jaar mensen stoeien met een hoge of onrustige ademhaling, benauwdheid of hyperventilatie. Ze was er van overtuigd dat het anders kon en begon vele oosterse en westerse ademtechnieken te bestuderen. Ze haalde overal het beste uit en ontwikkelde een originele ademtechniek die direct een positieve invloed heeft op je gemoed.

Met enige oefening thuis - die je in de workshop leert - ga je beter slapen, ontwikkel je meer concentratie, stilte van binnen, een groter uithoudingsvermogen en lichtere gevoelens.

Begeleider
Marleen van den Hout begeleidt de workshop.
http://ikweetnietmeerwatikwil.nl/weer-op-adem

Kosten
€ 5,00 per persoon.

Extra informatie
Voor de cursus is het verstandig om gemakkelijke kleding te dragen. Je mag een introducé meenemen. Drie uur lijkt overigens lang voor een workshop, maar het levert echt meer energie op.